El nostre
Wealth Management

Solucions a llarg termini per als seus actius

La nostra prioritat és preservar i augmentar els seus actius a llarg termini amb una perspectiva sostenible que només es pot aconseguir amb el millor servei i amb el màxim compromís, aquests són els valors principals que guien els experts professionals del nostre equip en la seva activitat.

A Vall Banc Wealth l'assessorem en totes les àrees relacionades amb la gestió del seu patrimoni i, en funció de les seves necessitats, requisits i objectius, desenvolupem estratègies per oferir-li solucions d'inversió adaptades als seus interessos.

Què ens diferencia?

A Vall Banc abordem la gestió de patrimoni de manera diferent. En primer lloc, analitzem la seva situació personal i familiar, les seves ambicions i les possibles limitacions. Després, definim objectius realistes i el conjunt de mesures necessàries a prendre per assolir-los. Per aquest motiu, desenvolupem una estratègia de patrimoni complerta i preparem un pla a mida dels seus objectius i l’implementem mitjançant un procés sofisticat de selecció i optimització. I si les condicions canvien a la seva vida o en el mercat, hi adaptem el pla.

Aquest enfocament l’anomenem Holistic Wealth Management.

Holístic

La majoria del que fan les persones a la seva vida té conseqüències financeres directes o indirectes. Tenim com a objectiu tenir en compte tots els aspectes que afecten els seus actius, en desenvolupar una estratègia de patrimoni que va més enllà d'una gestió d'actius convencional.

Independent

Per tal de poder proporcionar-li el millor assessorament i oferir-li solucions a mida, actuem sense conflictes d'interessos. Ho fem confiant en les nostres pròpies habilitats, així com en una àmplia gamma de productes i serveis de socis independents competitius. Per garantir aquesta independència, podem comptar amb un accionista internacional sòlid i amb la nostra ubicació: a Europa, però fora de la Unió Europea.

Transparent

Amb nosaltres, inverteix molt més que diners, inverteix la seva confiança. A canvi, li devem transparència en tot el que fem. I ho aconseguim, entre altres coses, amb una comunicació clara, uns informes complets i uns preus i unes condicions justes per als nostres serveis.

Digital

Garantir-li el màxim nivell de qualitat requereix eines potents i tecnologies provades. Per aquest motiu invertim contínuament per augmentar les nostres capacitats i oferir-li els beneficis resultants.

Com ho fem?

En la nostra primera consulta identifiquem totes les variables que determinen les seves expectatives i objectius a llarg termini i definim els objectius d'una planificació de patrimoni a mida. La nostra estratègia de patrimoni se centrarà en aquests objectius, així com en la seva situació personal i familiar, impostos i riscos.

Per tenir-ne una fotografia complerta de la gestió, examinem el seu patrimoni amb el propòsit de fer un diagnòstic de tots els seus actius i passius actuals en el context de la seva vida i els seus objectius. S'hi inclouen actius financers, així com altres actius reals o il·líquids, tenint en compte inversions nacionals i estrangeres, plans de pensions, inversions privades i propietats. Segons la seva tolerància al risc, optimitzem els aspectes del seu patrimoni mitjançant tecnologia d'última generació.

Desenvolupem una trajectòria de patrimoni exhaustiva i complerta que forma la base per a una planificació financera a llarg termini i se’l resumim en un informe. A més, la nostra tecnologia ens permet simular escenaris de mercat i econòmics diferents per entendre millor els riscos i els reptes potencials.

Validem atentament i de manera conjunta l'estratègia de patrimoni. Només quan estigui completament satisfet utilitzarem la nostra àmplia gamma de productes i serveis complets per implementar-los i fer un seguiment de les solucions més adequades.

Actuem i gestionem l'estructura de patrimoni i el pla d'inversió segons les seves especificacions. En funció de les seves necessitats, treballarem amb la nostra xarxa de professionals experts externs per tenir en compte altres aspectes rellevants, com ara impostos, propietats o activitats de negoci.

Ens reunirem periòdicament amb vostè per revisar l’estat del nostre pla financer, parlar de qualsevol canvi a la seva vida o al mercat i avaluar possibles correccions per ajustar-lo als seus objectius i plans a llarg termini. A més, la nostra plataforma li proporciona accés en línia a temps real i funcions de seguiment i informes.

Fem un seguiment de l'estat del seu patrimoni contínuament i estem en contacte mitjançant trucades periòdiques, missatges de correu electrònic i, sempre que calgui, reunions personals per garantir el màxim nivell de servei.

Els nostres models de mandat de gestió de patrimoni

Desenvolupem solucions a mida segons les seves necessitats individuals per salvaguardar i augmentar els seus actius avui i en el futur. Segons les seves preferències personals, pot triar entre dos models: assessor o discrecional. Tots dos ofereixen els mateixos beneficis i serveis; tanmateix, la diferència és el nivell d'implicació que vulgui tenir com a client durant el procés.

Model assessor: nosaltres proposem, no decidim

Amb aquest servei, l’acompanyem amb un assessorament competent i independent com a soci de confiança. Junts, parlem dels seus objectius i les seves necessitats i requisits específics i identifiquem una solució de patrimoni a mida. Com que la seva situació privada o de negoci pot canviar, així com les condicions del mercat internacional, constantment fem un seguiment de les inversions individuals acordades i suggerim ajustaments.

També pot beneficiar-se de les nostres recomanacions i de les nostres capacitats d'execució i operació. Tanmateix, la decisió final és seva en tot moment.

Model discrecional: vostè marca la direcció, i nosaltres ens ocupem de la resta

Aquest model inclou totes les característiques del servei d'assessoria complet: és el model ideal, si no vol encarregar-se de tots els detalls relacionats amb temes complexos de mercat de capitals i financer o si està massa ocupat per prendre decisions diàriament. Els nostres experts especialistes s'encarreguen d'aquesta tasca i gestionen amb responsabilitat els seus assumptes de patrimoni. Sempre actuem amb una estratègia a mida predefinida i un marc acordat conjuntament. En les entrevistes periòdiques parlem del desenvolupament del seu pla de patrimoni actual i modifiquem la nostra estratègia sempre que calgui.

Amb aquest model es beneficiarà del nostre coneixement complet del mercat i de les inversions, i de la nostra gestió avançada del risc i la localització d'actius amb una cartera acurada de les millors inversions, així com de les nostres eines avançades de gestió de patrimoni.