Tancar

Accés Banca Online

Banca Privada

Banca Privada

Una confiança que perdura durant generacions

El nostre servei de banca privada fa honor al seu nom. Tots els nostres especialistes en banca privada s’ocupen d’un nombre limitat de clients, perquè sabem que l’assessorament constant i personalitzat és essencial per a què la inversió tingui èxit. Això els permet oferir un assessorament altament personalitzat i solucions fetes a mida tenint en compte els desitjos i la situació personal de cada client.

Els nostres principis:

  • Sempre actuem únicament d’acord amb els millors interessos dels nostres clients, amb fiabilitat i discreció.
  • Prestem un assessorament exhaustiu i amb visió de futur, que mai no se centra en l’èxit a curt termini.
  • Utilitzem els nostres coneixements financers per convertir els reptes en oportunitats d’inversió.
  • Obrim als nostres clients les portes dels mercats internacionals.
  • Oferim oportunitats als nostres clients tot evitant riscos imprevisibles.

 

Gestió patrimonial

Som un soci responsable i de confiança per als clients privats amb patrimoni i els negocis familiars. Gràcies a les qualificacions internacionals i a l’experiència dels nostres especialistes en gestió patrimonial, podem desenvolupar una gestió d’actius a mida que compleixi totes les necessitats concretes dels clients més exigents.

Això inclou la planificació patrimonial a través de generacions i fronteres, la gestió del risc individual i les solucions personalitzades que beneficien els nostres clients i que estan dissenyades per a crear valor i protegir-lo en el futur.

 

Assesoria d'inversió

Oferim un assessorament complet en matèria d’actius per a tots els nostres clients que prefereixen decidir per si mateixos com realitzar les inversions. En aquest cas, els acords específics es fan únicament prèvia consulta. Evidentment, també posem a disposició d’aquests clients l’assessorament especialitzat.

Al principi de la nostra col·laboració desenvolupem una estratègia d’inversió adaptada a les expectatives personals de risc i rendibilitat del client. Posteriorment revisem les decisions d’inversió de manera periòdica. Nosaltres elaborem propostes d’inversió, però la decisió de tirar endavant o no rau en client, que es beneficia de la nostra independència i neutralitat estricta quant als productes.