Tancar

Accés Banca Online

El banc

El banc

Benvingut a Vall Banc, el nou banc d’una nova Andorra.

Els temps canvien, i tothom que vulgui tenir èxit en el futur ha d’avançar amb els temps. A Vall Banc ja hem aplicat satisfactòriament les mesures de reestructuració necessàries que d’altres encara han d’iniciar. Gràcies a la nostra posició financera sòlida i al nostre lideratge ferm, som un dels bancs més ben capitalitzats d’Europa.

Amb uns fonaments tan sòlids, no només farem front als nous reptes sinó que els anticiparem de manera proactiva. Ho farem essent un banc que dóna resposta als desitjos i les expectatives dels clients com cap altre —per més diversos i complexos que siguin. El nostre objectiu és oferir als nostres clients solucions financeres i estratègies amb un alt grau de personalització i permetre’ls accedir a totes les oportunitats dels mercats financers internacionals. Proposarem serveis d’assessorament a mida tot millorant gradualment els serveis digitals de la nostra banca privada.

Volem que els nostres clients sàpiguen que sempre poden comptar amb nosaltres com a soci i assessor. Creiem fermament que tan sols així es pot generar la confiança i la seguretat que garanteix la conservació a llarg termini del patrimoni personal i corporatiu. És més, considerem que només hem tingut èxit si els nostres clients també l’assoleixen.

 

Vall Banc, S.A.U.
Entitat bancària
Núm. de registre: EB 09/15
Av. Carlemany, 119
AD700 Escaldes-Engordany
Principat d’Andorra